Portal koha.net (25.10.2016)


Trajnim për guidat e çiklizmit malor (click here)

Portal telegrafi.com (27.10.2016)


Certifikohen Guidat për biçiklizëm malor (click here)

Portal kosova.info (27.10.2016)

Certifikohen Guidat për çiklizëm Malor (click here)

Portal telegrafi.com (27.10.2016)

Organizohet udhëtimi familjarizues për ecje dhe certifikohen Grupet Bjeshkatare dhe Tour Operatorët e Kosovës dhe Malit të Zi (click here)

Portal telegrafi.com (17.10.2017)

Via Dinarika, një atraksion për ecjen bjeshkatare (click here)