Portali koha.net (25.10.2016)


Trajnim për guidat e çiklizmit malor (click here)

 

Portali telegrafi.com (27.10.2016)


Certifikohen Guidat për biçiklizëm malor (click here)

 

Portali kosova.info (27.10.2016)

Certifikohen Guidat për çiklizëm Malor (click here)
 

Portali telegrafi.com (27.10.2016)

Organizohet udhëtimi familjarizues për ecje dhe certifikohen Grupet Bjeshkatare dhe Tour Operatorët e Kosovës dhe Malit të Zi (click here)
 

Portali telegrafi.com (17.10.2017)

Via Dinarika, një atraksion për ecjen bjeshkatare (click here)