Lajmet

Njoftim 25-26.04.2017

Trajnimi dy ditor I dedikuar për ofruesit e shërbimeve gjatë shëtitjes Dinarica dhe të shtegut biciklor në kuader të projektit “Via Peaks of Dinaric-Vip Dinarica” (more…)

Njoftim – Podgorica, 25.04.2017

Punëtoria për anëtaret e grupit Drejtuesit të shtigjeve ViP Dinarica e quajtur “Destinacioni i menaxhmentit dhe marketingut- Moduli II” organizohet me datën 11. dhe 12. (more…)

Trajnimi në Kosovë 10-12 Qershor 2016

Photo from on the job training in Kosovo

(more…)